אקטיבל אינו עוזר דיו

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/09/2020 | 18:46 | מאת: יעל

היי לאיר ניסיונות שונים, נשארתי עם אקטיבל שעוזר מאוד. היו לי גלי חום קשים כל חצי שעה , עצבות, עצבנות וקשיי שינה. כמעט חלפו גלי החום וזו הקלה גדולה. מבחינת שינה ומצב רוח, שיפור של כ50 אחוז. עדיין הזעות לילה קשות. לוקחת כבר כמה חודשים ברצף מוקפד. אני שמחה על השיפור, אבל הייתי מאוד שמחה להיפטר לחלוטין מגלי החום, ומהזעות הלילה,בעיקר. לוקחת כבר שנים סימבלטה. האם יש מה לעשות ( ניסיתי דואביב, ואסטרוג׳ל עם פרוגסטרון, שעזרו פחות.)

יעל שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שכן- בעיקר כשאת כבר לוקחת טיפול הורמונלי. עלייך לעבור הערכה מפורטת- רצוי להביא את כל רשימת התכשירים שנטלת ולאחריה ניתן יהיה להתאים לך טיפול זה או אחר- לא בהכרח הורמונלי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי