דימומים בגיל 51 פרמנופאוזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/07/2020 | 13:32 | מאת: אביבה

בגיל 51 עדיין יש מחזור אך לא כל כך סדיר. בגלל דימומים בין וסתיים נשלחתי לאולטרסאונד בו ראו רירית סדירה שחלות תקינות אבל יש לי םוליפ אנדומטריאלי 7×13 מילימטר. רציתי לדעת האם הדימומים נגרמים מהפוליפ איך אבדיל בין דימום לפעמיים וסת בחודש והאם הפוליפ מסוכן וחייבים להוציא אותו והאם אפשר באולטרסאונד ממוקד. תודה לך

אביבה שלום ותודה על שאלתך. פוליפ הוא התעבות מקומית של רירית הרחם ומטרת ביופסיה לשלול ממאירות או טרום ממאירות. סדירות רירית הרחם נפגעת ולכן הדימומים בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי