תחושת חום פנימי בלתי נסבל גיל 74

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/05/2020 | 17:12 | מאת: דן71

שלום, אני פונה בקשר לאימי בת 74 , מחלות רקע ללא בלוטת תריס ( עברה ניתוח להסרה ) + לחץ דם + מניומה בראש ( מטופל ) אימי כמעט כל יום בתקופה אחרונה מתלוננת על הרגשת חום פנימי באזור הצוואר והראש , ולפעמים בכל הגוף , כאשר בודקים לה חום מראה תקין. כאשר שוחחנו ותארנו את הבעיה עם רופא אנדוקינולוג אומר שאין קשר לבלוטת התריס , רופא המשפחה טוען שמדובר בלחץ וחרדה ונצן לאימי כדור vaben . אך לא הועיל . אנחנו חסרי אונים ומאוד רוצים לעזור אימי ולא יודעים מה לעשות ומי יכול לטפל בזה. תודה על הסיוע והעזרה לכל מי שיכול להמליץ מה לעשות.

דן71 שלום ותודה על שאלתך. קשה מאד לעשות ברור וירטואלי ומניח שאם אנדוקרינולוג בדק ביסודיות ולא מצא כלום, זה לא הכיוון. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי