מחזור חלש מאוד בגלולות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/04/2020 | 18:12 | מאת: שני

שלום, אני נוטלת גלולות יאז כבר שלוש שנים. החודש לא קרה לי שום דבר מיוחד לא היה לי טירוע של קלקול קיבה ולא הקאות או משהו כזה ואני לא פיספסתי שום גלולה אך למרות זאת כרגע אמור להיות לי מחזור ויש לי דימום אבל מאוד חלש וכהה יותר לא כמו כל מחזור רגיל יש דם רק שאני מנגבת וזה כמו הכתמות .. האם קיים חשש להיריון?

שני שלום ותודה על שאלתך. הכי פשוט לעשות בדיקת הריון ולשלול את החשש חמרול שהסיכוי (סיכון?) נמוך בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי