תפקודי קרישה נמוכים והורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/03/2020 | 14:37 | מאת: אילונה

בת 49 לאחר כריתת שחלות לוקחת אביאנה מזה -שנתיים .חזרו מימצאים שכיס מרה מכווץ.וקרישיות הדם נמוכה -ויש חשד ללופוס.להפסיק הורמונים?

אילונה שלום ותודה על שאלתך. השאלה הראשונה שתמיד עולה היא מטרת הטיפול והסיבה להמשיך אותו. כיס מרה מכווץ לכשעצמו אינו סיבה להפסקת טיפול. בדיקות קרישה תחת טיפול הורמונלי פחות מהימנות ככלל. יש להתיעץ לגבי התשובות עם מי שביקש את הבדיקה ומה היה החשד הקליני שלו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי