דימומים מדאיגים לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/10/2019 | 20:31 | מאת: אחינועם

שלום רב, לפני 6 שנים עברתי ניתוח גדול (אנדומטריוזיס שלב 4) במהלכו גם הוצאו הרחם והחצוצרות מגופי. איכות חיי השתנתה לבלי הכר. לאחרונה היו שני אירועים קטנים ביותר של דימום (דם טרי) והפרשות מן הנרתיק, ואני מודאגת. אם אין אברי מין מתפקדים - מהיכן הדימום? אני חייבת לציין כי אינני סובלת מכאבים או מכל תופעה אחרת, בריאותי תקינה, ובכל זאת... אשמח לתשובה מקצועית.

אחינועם שלום ותודה על שאלתך. את צריכ הבדיקה גניקוליגת מסודרת, ייתכן ומקור הדימום בכיפת הנרתיק. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי