גלי חום, בדיקות וטיפול בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/09/2019 | 19:30 | מאת: איריס

שלום, אני בת 55 וקצת. גלי חום לא קבועים החלו לפני כשבועיים ואז גם שמתי לב כי מזה כמה חודשים לא קיבלתי מחזור שהיה סדיר. רופא נשים ישר איבחן ונתן eviana, עשיתי בדיקות דם רגילות והכל יחסית תקין למעט ויטמיןנd שבחוסר. מניחה שיש הסתגלות אבל המצב של גלי החום רק מחמיר עד כאב בשיער הראש ובידיים. כמה זמן יכול לקחת והאם לא הייתי צריכה לבצע בדיקות נוספות? תודה

איריס שלום ותודה על שאלתך. איני רואה בשלב זה מקום לבדיקות נוספות אך פחות מקובל להתחיל טיפול הורמונלי לאישה שאינה בגיל מעבר (המוגדר כשנה ללא וסת) בברכה דר' זלוצובר

09/09/2019 | 11:34 | מאת: איריס

גלי החום, תחושת הכאב בעור ובגוף והפכו לבלתי ניסבלים. אם כך מה לעשות?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי