כדור אנג'ליק לתופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/06/2019 | 20:50 | מאת: ורד ברכה

שלום דוקטור. אני בת 53 סובלת מתופעות קשות של גיל המעבר. לאחרונה קיבלתי מרופא גניקולוג לקחת כדורי אנג'ליק. יומיים לאחר שלקחתי את התרופה התנפחו הורידים בכפות הרגליים והרגשתי חולשה בידיים וברגליים. וגם סבלתי מכאבים בשרירים בידיים וברגליים. עקב זאת הפסקתי את הכדורים בגלל התופעות האלו. האם לקחת או להפסיק את הכדורים? תודה על תשובתך.

ורד שלום ותודה על שאלתך. פעלת נכון בהפסקת הטיפול למיטב הבנתי ולא הייתי שב לטיפול כלשהו לפני יעוץ מסודר בברכה דר׳ זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי