קביעת תור בעניין מנופאוזה מוקדמת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/12/2018 | 22:17 | מאת: מיטל

שלום אני בת 40, לפני כשנתיים נכנסתי לתקופת מנופאוזה. יש נשים נוספות במשפחתי שהחל אצלן כשל שחלתי סביב גיל 40. יש לי וסת פעם בכמה חודשים ואני סובלת לפרקים מגלי חום. אני מחפשת גניקולוג עם התמחות אינדוקרינית על מנת לקבל ייעוץ בעניין נטילת הורמונים (ברקע סרטן השד לאימי). האם וכיצד ניתן להתייעץ איתך באופן אישי?

מיטל שלום ותודה על שאלתך. וסת אחת לכמה חודשים שולל בהגדרה גיל מעבר המוגדר כשנה ללא וסת. את יכולה למצוא את פרטי המרפאות שלי באתרים של הביטוחים המשלימים של כל קופות החולים. בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי