טיפולי פוריות הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/09/2018 | 16:34 | מאת: Butterfly

היי אני בחודש בשבוע 24 מטיפולי IVF עקב תסמונת קליינפלנטר לבעלי. עשיתי שתי שאיבות זאת אומרת שני מחזורים וארבעה החזרות. רציתי לדעת אם זה נכון שההורמונים מסרטנים במשך השנים?

Butterfly שלום ותודה על שאלתך. יש הרבה ויכוח בנושא אם כי המחקרים האחרונים דוקא נוטים לשלול את הקשר. גם אינטנסיביות הטיפול אולי קובעת וכשסיבת האי פריון גברית רמות ההורמונים המגרים הנדרשות ע"מ לגרום לך להרות נמוכות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי