יוטירוקס ווסת לא סדיר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2018 | 01:12 | מאת: Shir

לרופאים שלום רב, בת 35 בטיפולי פוריות .לאחרונה לאחר החלפת רופא גיליתי כי הערך של 4.2 tsh הוא גבוה, הרופא המופל נתן לח יוטירקס , אני לוקחת את הטיפול בנתיים רק שבוע וחווה תופעות לוואי קשות כאבי ראש נוראיים ולחץ בראש ובצוואר בנוסף היום קיבלתי ווסת בשנית (לאחר 17 יום מווסת אחרונה) האם זה בגלל הכדור ? זה מוכר? קצת מודאגת... אודה לתשובתכם

שיר שלום ותודה על שאלתך. אני מסופק שמדובר בתופעת לוואי נפוצה לתכשיר אך אולי התחלת מינון גבוה עבורך. כדאי שתתיעצי שוב עם הרופא המטפל שלך. בברכה ד'ר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי