תוצאות בדיקה ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2018 | 19:12 | מאת: א

בהמשך למה שכתבתי לך ב 22.8 כתבת לי שצריך בנוסף לראות גם בדיקות דם להורמונים. אלה בדיקות שנעשו במרץ 2017 ללא מחזור מאחר וכבר לא היה מחזור . אלה התוצאות: ESTRODIOL ׁE2ׂ 42.28 . FSH 82.87 LH 54.92 PRODESTERONE 0.318 PROLACTN 132.45 TESTOSTERONE 0.69 TSH 1.04 . בנוסף למה שכתבתי לך האם יכולה לעשות מין בטוח ללא קונדום? הבנתי שאני בגיל המעבר וגם לא היה לי מחזור שנה ושבוע חוץ מהדימום הקל שהרופא עשתה לי ביופסיה מהרחם שיצא תקין ? אין סיכוי להיריון בגילי ולאור הבדיקות דם נכוןן??? תודה מראש.

א שלום ותודה על שאלתך. לבדיקה חד פעמית אין משמעות אלא בקונסטלציה בה נלקחה. התוצאה יכולה להיות היום כך ומחר אחרת. עלייך לשאול את הרופא/ה המטפל/ת שלך המכיר אותך היטב שאלות כ"כ ספציפיות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי