לקיחת כדור הורמונאלי דואביב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/07/2018 | 09:43 | מאת: גילי

שלום לך. התחלתי לקחת כדורי דואביב לאחר שהפסקתי לקחת אקטיבל. עברתי ניתוח להסרת פוליפים ברחם. מה דעתך הרפואית על הכדור דואביב. ותוך כמה זמן יחלו ההורמונים להשפיע? תודה

גילי שלום ותודה על שאלתך. דואביב הינו אופציה טיפולית טובה ובטוחה בין כלל הטיפולים ההורמונליים ויתרונה בהיותה נטולת פרוגסטרון שהוא ההורמון הבעייתי יותר בטיפול הורמונלי. כל הטיפולים ההורמונליים מתחילים להשפיע תוך שבועיים שלושה ולעיתים קודם ומירב ההשפעה מושגת תוך 3 חודשים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי