הכנה לקראת כניסה לגיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/07/2018 | 12:05 | מאת: אילה

שלום אני בת 49 משתמשת בגלולות הורמונים בשם פרוגילוטון,שאותן אפסיק להשתמש בשנה הבאה. שמעתי על טיפול הורמונלי חילופי וגם על תוסף תזונה בשם פמארל מה הבדל ביניהם ואם הם מקילים על תופעות גיל המעבר?מה דרוש להכין את עצמי לקראת כניסה לגיל מעבר ולעבור אותו בשלום?תודה על תשובה

גילי שלום ותודה על שאלתך. פרוגילוטון הוא כבר למעשה טיפול הורמונלי חילופי ולכן לא ברורה לי הסיבה להחלטה להפסיקו עוד שנה. יש כאן אי הבנה ושובי לרופא/ת המשפחה שלך. בברכה דר' זלוצובר

20/07/2018 | 20:50 | מאת: אילה

תודה על תשובתך,אני מקבלת טיפול זה להסדרת מחזור חודשי ויש שאלה נוספת עד מתי ניתן לקבל טיפול הורמונלי זה?שוב תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי