אביאנה או אוורל קונטי או כלום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/05/2018 | 09:49 | מאת: לירון

שלום רב , אני בת 47 ולא מקבלת מחזור כמעט שנה . לפני כחצי שנה לקחתי אביאנה במשך חודש . גלי החום אמנם פסקו אבל קיבלתי התקפי חרדה מטורפים . כבר חצי שנה אני ללא טיפול תרופתי כזה או אחר(בתקופה זו טיפלתי בחרדות באמצעות דיקור ורסקיו ) . בתקופה האחרונה גלי החום תוקפים אותי בעוצמה חזקה ובתדירות גבוהה , דבר שפוגע בשגרת חיי . שאלתי : לאור הניסיון המר והקשה שהיה לי עם האביאנה (התקפי חרדה ) אוכל לנסות לקחת אוורל קונטי ? אני מפחדת שהתקפי החרדה יחזרו שוב ... אשמח לתשובתך .

לירון שלום ותודה על שאלתך. אינך יכולה לקבל ייעוץ בהתכתבות לשינוי תרופה ממישהו שאינו מכיר אותך, בודאי כשמדובר בתרופת מרשם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי