גלי חום, תרומת ביצית, פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/05/2018 | 14:00 | מאת: אסנת

שלום ד"ר. אני בת 47, בתהליך של תרומת ביצית. מחזור לא סדיר, גלי חום כשאין מחזור כמובן וכו'. כרגע כבר חודש וחצי בלי ביוץ, עם תופעות חזקות של "כלום לא קורה הורמונלית". החלטנו (הרופא ואני) לנסות להביא מחזור ולהתחיל מחדש לקראת החזרת עובר, ובהוראתו התחלתי לפני 7 ימים פרוגילוטון. גלי החום לא מפסיקים. אני יודעת שבפרוגילוטון יש אסטרדיול, וזה אמור להפסיק את גלי החום, אבל זה לא. מה יכולה להיות הסיבה? האם ייתכן שהכדור לא עושה את העבודה שלו? אולי כדאי לבדוק תפקוד בלוטה כי משהו לא תקין? או לתת לזה עוד קצת זמן? תודה

אסנת שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון העלמות גלי החום לוקחת זמן. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי