מבולבלת - מרשם ל מ - PROGY

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/05/2018 | 23:06 | מאת: מיכל

שלום בת 45 כשבתקופה האחרונה מחזור לא סדיר לפעמיים מקבלת לפני מועד המחזור ולעיתים אחרי אין כל כך תופעות של גיל המעבר לפחות בנתיים לא משהו שמשבש לי את החיים לפעמים מרגישה איזה גל חום אבל נסבל מצברוח מעולה והשינה עדיין כמו שעון בביקור אצל רופא נשים לאחר איחור נוסף במחזור הרופא נתן לי מרשם ל PROGYLUTO מברור באינטרנט אני מגלה שזהו הורמון הרופא הבטיח שזה יחזיר לי את המחזור לעוד כמה שנים ויבצע "ריסטרט" לשחלות אני אודה לך אם תעזור לי להבין כמה דברים: 1. האם אני בגיל המעבר או טרום גיל המעבר ? 2. כמה שנים לקוח טרום גיל המעבר וכמה שנים לוקח גיל המעבר ומה השוני בינהם 3. האם אפשרי לעשות "ריסטרט" לשחלות ומה בדיוק התועלת בכך? האם החזרת תפקוד השחלות עוצר את גיל המעבר 4. האם את אותו "ריסטרט" ניתן לבצע באמצעות חומרים טבעיים והאם תרופות מין הטבע יכולות לגרום למחזור להיות סדיר המון תודה מבולבלת

מיכל שלום ותודה על שאלך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. את בטרום גיל מעבר- פרימנופאוזה ככל הנראה. משך התקופה אישי לכל אישה בגילאים הרלונטיים כמו גם עוצמת התסמינים. . איני מכיר ריסטרט של השחלות וייתכן שמדובר באי הבנה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי