הורומונים - גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/04/2018 | 18:09 | מאת: יעל

שלום רב, בת44.5 אחרי 6 לידות האחרונה לפני שנה ועשרה חודשים. מניקה ברצף מעל 5 שנים. מעונינת להיכנס להריון שוב, וביצעתי בדיקות היום: E2 45.6 פרוגסטרון 0.20 LH 3 FSH 6.01 TSH 3.02 האם נמצאת בגיל המעבר? בתודה מראש

יעל שלום ותודה על שאלתך. למה השאלה בכלל עולה? אין לך מחזור מעבר לשנה או משהו דומה? הבדיקות ששלחת תקינות לכאורה. בברכה דר' זלוצובר

25/04/2018 | 15:25 | מאת: יעל

פשוט בחודשיים אחרונים המחזור הקדים מ30 יום ל25 וסימני מחזור 3 4 ימים משבמחזורים האחרונים לא היה.ללא אמצעי מניעה ולא נכנסת להריון, האם היה ביוץ?

יעל שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לדעת ללא בדיקה מסודרת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי