גיל המעבר ושימוש בגלולות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/02/2018 | 19:03 | מאת: אלה

שלום רב בת 48, משקל תקין/לא מעשנת. לפני שנה הרופא יעץ לי להפסיק נטילת גלולות בגלל סיכויי הריון נמוכים. מאז המחזורים שלי קצרים (14-21 ימים) והדימום נמשך שבוע. כמו כן עליתי במשקל. טיפול הורמונלי חלופי גרם לתופעות לוואי והופסק. האם יש אפשרות לחזור לנטילת גלולות למניעת הריון במינון הכי נמוך ? אם כן, עד איזה גיל ? תודה מראש

אלה שלום ותודה על שאלך. בעיקרון אם שום טיפול אחר אינו מצליח לאזן אותך למרות נסיונות חוזרים ונשנים האופציה קיימת אם כי ברור שאינה הטיפול המיטבי בגילך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי