אביאנה, יוטירוקס ותחושת נימול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/01/2018 | 23:41 | מאת: שיר

אני לאחר הסרת בלוטת התריס..לוקחת יוטירטקס במשך שנתיים.לוקחת 4 חודשים אביאנה ומרגישה תחושת נימול בכל הגוף מידי פעם(זרמים בכל הגוף). שתי שאלות: 1. האם יש בעיה בשילוב בין התרופות -יוטירטקס לבלוטה החסרה ואביאנה לגיל המעבר? 2.האם אפשרי לנסות להקטין מינון אביאנה ולא לקחת כל יום אלא לסירוגין - יום כן יום לא?

שיר שלום ותודה על שאלתך. אין שום מניעה לשילוב התרופות. לנושא מינון האביאנה עלייך להתיעץ עם הרופא/ה הממליץ/צה על הטיפול אך בעיקרון עדיף שלא. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי