דימום תחת טיפול באביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/12/2017 | 22:33 | מאת: רחל

ד"ר שלום,אני בת 53, נוטלת אביאנה כבר אחד עשר חודש, לאחרונה חשה גודש בשדיים, מעט כאב בשיפולי הבטן ,סחרחורות ולעיתים חולשה, היום החל דימום, ראוי לציין שלאחרונה סיימתי טיפול משולש בהליקובקטור פילורי ואני עדיין נוטלת פעמיים ביום סותרי חומצה, לא בטוחה שיש קשר בין השניים. מה לדעתך עליי לעשות? להפסיק מיידית עם האביאנה? להמתין אולי מדובר באירוע חד פעמי? , תודה רחל

רחל שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא היכרות ובדיקה מסודרת שלך ואת צריכה לשוב לרופא/ה המטפל/ת. הדימום לכשעצמו אינו מדאיג בהכרח אך אם אינך חשה בנוח עם הטיפול, ניתן לשקול אותו מחדש. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי