בת 47 עם גלי חום לחץ דם ודיכאון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/11/2017 | 14:16 | מאת: מישל

בת 47 סובלת מגלי חום, מצבי רוח, לחץ דם גבוה חוסר שינה מחזור לא ברור עדיין הרופא המליץ לי טימידונה כתחליף להורמונים שלא עוזר לי, אני רוצה לקחת הורמונים אבל הרופא טוען שלא כדאי בגלל סיפור משפחתי של סרטן שד (סבתא) ועישון, מתלבטת מה לעשות - סובלת מאד מאד מהתופעות

מישל שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שההמלצה שקיבלת מוצדקת. לגיטימי ומקובל להתחיל מתרופה צמחית להקלת תסמיני גיל מעבר והתרופה אותה קיבלת מאושרת ונמצאת בארסנחל הטיפולי של כל קופות החולים דרך הביטוחים המשלימים. באם אינה עוזרת, יש בהחלט מקום לטיפולים פוטנטיים יותר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי