האם לטפל בבלוטה של התירואיד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/05/2017 | 12:51 | מאת: מיכל

בת 58. ללא סמפטומים. tsh- 9.91 t3-4.3 t4-11 האם לקחת טיפול לבלוטה? אם כן, באיזה מינון? האם כדור לאיזון הבלוטה יעזור לי בהרזיה ובבעיות להירדם? תןדה

שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון אנו מטפלים בכל TSH מעל 10. בין 4 ל 10 בתלות בסימפטומים, בדיקות מעבדה כגון שומני דם ואף רקע רפואי. מינון באופן פרטני ואף הוא בתלות במשקל ורקע רפואי. כל מה שנכתב כאן לא מדבר על הריון שם ההתייחסות שונה. פני לרופא המשפחה או לאנדוקרינולוג ליעוץ אישי. בברכה דר׳ זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי