בקשה לחוות דעת והמלצה של הרופא

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/04/2017 | 00:02 | מאת: אלה

שלום דוקטור, בת 33, יש ילד בן 10, אני 5 שנים סובלת מעקרות , ציסטות בשחלה, השמנת יתר, הזעת יתר, אקנה בפנים ובגב, שיערות בפנים, רמת הסוכר בדם 110, טסטוסטרון 2, TSH 2.25 שאלות: 1.מה אתה יכול להמליץ לי בשביל למצוא סיבה? 1. יכול להיות שהכול נובע מעודף/איזון איזשהו הורמונים של גברים, אם כן, איזה בדיקות אני צריכה לעבור בשביל לדעת מה הסיבה של הבעיות שלי? 2. לאיזה רופא אני צריכה לפנות עם בעיות האלו? 3. יכול להיות שזה גיפראנדרוגניות? איך אפשר לבדוק את זה? מצטערת על עברית שלי, אני אולה חדשה. תודה רבה

אלה שלום ותודה על שאלתך. את אכן זקוקה לברור מעמיק יותר וכדאי שתפנ י לרופא/ת פריון לברור מעמיק יותר. לפי צורך וממצאי הברור ניתן יהיה להתקדם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי