גיל המעבר - תרופה מסוג CIMIDONA

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/04/2017 | 12:08 | מאת: noy4

שלום, בת 50, המחזור שלי הפסיק כבר לפני ארבעה חודשים. סובלת מאוד מגלי חום. הרופא נתן לי תרופה מסוג CIMIDONA, אמר שזה לא הורמונים ולכן אין לזה תופעות לוואי. אני מאוד חוששת מכיוון ובעבר שקלתי 130 קילו, עברתי ניתוח שרוול לפני שלוש וחצי שנים. והיום אני 70 קילו. לא רוצה לקחת כדורים שיגרמו לי לעלייה במשקל. אשמח לשמוע חוות דעת על התרופה, תופעות לוואי, מה החסרונות שלה ומה היתרונות שלה. אודה לכם על תשובתכם.

noy4 שלום ותודה על שאלתך. סימידונה אכן אינה טיפול הורמונלי ואינה מעלה במשקל. בברכה דר' זלוצובר

24/09/2020 | 01:21 | מאת: אתי

היי נתלתי את הסימידונה כשנה וחצי.האם יש תרופה נוספת טבעית לקחת לגיל המעבר?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי