הפרשות מרובות לאחר גיל המעבר ונטילת הורומנים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/12/2016 | 20:38 | מאת: רחלי

היי,, אני נוטלת הורמונים לוייאל מאחר ואני בגיל המעבר, עם רוב התופעות רק בלי גלי חום, בזמן האחרון התחילו לי הפרשות מוזרות שלא היו לי כלל בעבר \ הרופא עשה לי משטח לא נמצא ממצא (וזה ממש מוזר כי אלו הפרשות צהובות אפורות כאלו) האם יש קשר בין ההורמונים שהתחלתי לקחת וגם הופעת ההפרשות ??. לא ברור לי מה קורה, הרופא כמובן לא רשם לי דבר מאחר ולא נמצא שום ממצא.. ובכל זאת זה מציק לי ברמות... אודה לתשובה

רחלי שלום ותודה על שאלתך. כמובן שלא ניתן להתיחס להפרשות ללא בדיקה שלך אך אם התחלת לקחת טיפול לאחרונה וההפרשות הופיעו בסמוך לכך, ההגיון אמור שייתכן קשר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי