בלוטת התריס בהריון ראשון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/12/2016 | 16:15 | מאת: מיכל

בת 32 ובשבוע ה 6 להריון ראשון.סובלת כבר שנים מתת פעילות של בלוטת התריס ולוקחת יוטירוקס 100 מג ביום. בשבוע השני של ההריון עשיתי בדיקות ולהלן התוצאות: tsh- 1.03 t3-3.9 t4-16.8 האם תקין? האם עלי לשנות את מינון התרופה ואיזה מעקב עלי לעשות בהמשך ההריון? תודה.

מיכל שלום ותודה על שאלך. את צריכה להתיעץ עם האנדוקרינולוג המטפל המכיר אותך ואת הסיבה לתת הפעילות. בעיקרון רמות ה TSH שלך תקינות עתה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי