עלייה במשקל בעקבות לקיחת טיפול תרופתי של אוספולוט?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/04/2019 | 13:54 | מאת: גל

דר היימן שלום רב, בתי עברה התקף אפילפטי בודד גראנד מל לפני שנה וארבעה חודשים. ההתרשמות הנוירולוגית שמדובר באפילפלסיה רולנדית שפירה. עקב בדיקות eegלא תקינות , החלה טיפול באוספולוט 200 מג. מאז לקיחת הטיפול התרופתי עלייה משמעותית במשקל. קבענו אליך תור באופן פרטי. לא היו תורים קרובים. עד שנפגש נשמח לשמוע לגבי הקשר בין אוספולוט לבין השמנה.

חג שמח אוסופולט הוא לא מהתרופות שגורמות באופן שכיח לעלייה במשקל. להקפיד על תזונה נכונה( שווה אף לפנות לדיאטנית,) להקפיד על ספורט . להתראות ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים