עיכוב התפתחותי קדם לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

23/02/2019 | 18:38 | מאת: שלי

לבת שלי בת 9 וחצי כיום יש אפילפסיה לטענת הרופאים מסוג אבסנס (האפילפסיה כתגלתה לפני 3 שנים).. היא עמידה לטיפול תרופתי ואף הגענו לטיפול בטיפות קאנביס בשילוב עם תרופות.. יש שיפור אך לא מאוזנת לגמרי.. עדיין יש ניתוקים. השאלה שלי האם יש סיכוי שהאפילפיה תעבור או שמשהו יעזור.. לילדה עוד לפני האפילפסיה היה עיכוב התפתחותי.. לא קשה אבל קיים.

שלום רב תמיד יש סיכוי כי יתמתן או יחלוף . מציע לעשות הערכה מחודשת כדי לחשוב על אלטרנטיבות אחרות היכולות להסביר את העמידות /חוסר תגובה לתרופחת בהצלחה ד"ר הימן

24/02/2019 | 13:37 | מאת: שלי

האם יש מצב שהרופאים טועים ולביתי יש תסמונת לנקוס גסטו.. כל eeg מראה דברים אחרים רב זיז וגל איטי זיז וגל איטי זיז רולנדי זיז גל כללית עם הדגשה ביפרונטלית. התחלתי לחשוד בזה מכיוון שיש גם את הקטע של העיכוב ההתפתחותי, אומנם לא קשה אבל קיים. יש גם עמידות לכל התרופות וגם כל eeg מראה משהו אחר. ששאלתי את הניורולגית של ביתי היא רק אמרה ש"לא, אין קריטריונים קליניים"...

מנהל פורום אפילפסיה בילדים