נהיגה ואפילפסיה כללית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

30/10/2018 | 11:58 | מאת: אמיר

שלום. אני בן 32, אפילפסיה כללית מגיל 24. מטופל בלמיקטל 100 מג בוקר וערב. לפני כחודשים פרכוס לאחר 3 שנים כנראה ממחסור קיצוני בשעות שינה, שהיה הטריגר גם להתקפים קודמים. נמנעתי מנהיגה בתקופה זו ומעוניין לחזור לשגרה. אשמח לשמוע דעתך על חזרה לנהיגה כאשר הטריגר להתקף הוא שעות שינה וכרגע מקפיד על כך ומרגיש טוב. בברכה, אמיר

שלום רב החוק בישראל הוא כי ניתן לנהגו לאחר שנה ללא פרכוסים . חשוב לעשות חשיבה לגבי מינון התרופה שאתה מקבל ואולי להעלות מינון בהבנה כי החיים אינם סטריליים וחשוב להגן עליך ועל הסביבה בנהיגה, בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים