אפילפסיה בשינה מצורף הפיענוח של הבדיקה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/06/2018 | 11:33 | מאת: טלי

בת בת 4.5 אובחנה באוטיזם ולאחר כחודש לאחר אירוע שנראה כ פרכוס בהייה בריחת שתן הכחלה קלה בשפתיים התחלנו מעקב במח נורולוגיה וולפסון Eeg כשבועיים לאחר הארוע פרכוס מוקדי זיזים הפוכי פאזה לאחר כחודש שוב eeg התפרקויות רבות בשינה התחלנו טיפול אוספולוט לאחר חודש שוב Eeg החמרה מתקרב להגדרת eses electrical status epilpeticus during slow wave sleep תוספת דפלפט אודה לחוות דעתך האם יכול להיות שכל ההתנהגות שלה והעיכוב ההתפתחותי כתוצאה מכך ולא בגלל האוטיזם

שלום רב באופן כללי . אפילפסיה בילדים יכולה להעתים להיות גורם ראשוני או גורם תורם משני לפגיעה תפקודית התפתחותית לכן, חשוב להבין מה הגורם לאפילפסיה( גן לא תקין , הפרעה במבנה המוח, גורם אחר - לא תמיד ניתן להגיע לאבחנה של הגורם) ברור כי צריך לטיפל באופן אגרסיבי באפלפסיה ולשפר את תרשים ה EEG ככל שניתן ולקוות כי יביא לשיפור תפקודי בברכה ד"ר הימן

20/06/2018 | 10:13 | מאת: טלי

תודה רבה

27/06/2018 | 16:07 | מאת: טלי

מאחר ויש החמרה מאז שעלינו ל4cc משתוללת זורקת דברים ועוד הרופא שוקל אשפוז שבוע ימים סטרואידים בוריד או פריזיום אני חוששת מאוד מאשפוז בינתיים עד לקבלת החלטות מחר אמר שנוריד ל2cc יש לציין כי הרמה של הדפלפט בבדיקות דם יצאה נמוכה שוקלת כ17 קילו אודה לחוות דעתך

מנהל פורום אפילפסיה בילדים