פירכוס ואוטם מוחי בתינוקת

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

06/06/2018 | 13:59 | מאת: פיני

שלום רב תינוקת בת 7 ימים פירכסה ניתנו תרופות להרגעה אך חוותה אוטם מוחי האם יש טיפול שיכול לעזור לאוטם כגון : תא לחץ והאם אפשר לגלות מתי התחילה המצוקה של הילדה . תודה .

שלום רב הפרכוס הוא משני לטואם שעברה ויש סיכוי סביר כי נטייה זו תחלוף , עם סיכון מעט יותר גדול לפתח אפילפסיה בעתיד למוח בגיל זה יש יכולת פלסטיות רבה , קרי , תפקודים באזור הפגוע יכולים לעבור בחלקם לאזורי מוח אחרים. בהצלחה ורפואה שלמה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים