שאלה חשובה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/05/2018 | 21:54 | מאת: אמילי

שלום, אני בת 30 ברקע אפילפסיה גרנד מל מוקדית לכיוון של הכללה. נוטלת קפרה 2500 מ"ג ליום. ללא התקפים 10 שנים. ילדתי לפני 4 חודשים בלידה קיסרית ובחודש האחרון החלה לי תחושה של ניתוק- כאילו תחושה שאני עומדת להתעלף ודופק מהיר ואז חוזרת לעצמי, אבל תחושה מפחידה. אין תחושה שעומד להגיע פרכוס. מה זה יכול להיות? והאם יכול להיות שזה קשור לאפילפסיה? מעולם לא היה לי דבר כזה ופרכוס לא התחיל אצלי ככה. תודה

שלום רב התלונות שלך יאינן ספציםיות ויכולות להיות הביטוי של יורת מדבר אחד , קרוב לוודאי חסר משמעות. חשוב לוודא כי את לא אנמית, רמת הברזל שלך תקינה , תפקודי בלוטת התריס שלך תקינים חשוב לבצע הערכה לבבית, כולל א.ק.ג , הולטר לב , לחץ דם בשכחבה ועמידה למרות שמאוד לא סביר כי מדובר באירוע אפילפטי - יש מקום לבצע EEG בחסך שינה בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים