טיפול בזרונטין לאבסנס אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

12/09/2017 | 10:09 | מאת: א

תחילה מודה לך על תגובתך לשאלתי הראשונה. בנושא אפילפסיה ניתוקית לילדה בת 5 שמטופלת בזרונטין כבר חודשיים. תחילה הופיעו תופעות לוואי ועייפות וכעת כמעט בלי תופעות לוואי ובלי התקפי ניתוק אבל בקופת חולים כללית מקשים ולא מזמינים את התרופה בזמן ואין להשיג אותה בבתי מרקחת אחרים ונימסר לי שישלחו זרונטין אחר עם אותם המרכיבים רק שם אחר גנרי . אני לא מעוניינת לשנות ולו במעט אף מרכיב בתרופה. אחרי תקופת הסתגלות לא פשוטה לתרופה איך אני בכל זאת משיגה את הזרונטין של חברת פייזר ולא את האחר. האם יש קופת חולים לא כללית שלא מקשה והתרופה יותר זמינה?

שלום רב קופת החולים ולא משנה איזה חייבת לסייע ולהשיג לכם זרונטין בצורה כזו או אחרת בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים