עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

27/02/2013 | 11:29 | מאת: נתנאלה

שלום רב יש לי בעיה מזה שנים רבות ולצערי בקופת חולים באזורי יש רק שני רופאים שלא נראה לי יודעים כראוי את עבודתם ולכן לא מעוניינת להגיחע אליהם אני מחפשת רופא שיעזור לי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד שלא אסבול, בגיל 9 עברתי ניתוח הוצאת שקדים ופוליפים ומאז שאני מכירה עצמי וכיום בת 24 האף גדוש בנזלת מזה שנים בתקופת החורף גם ללא צינון,עשיתי בעבר בדיקות אלרגיה יצא תקין לא אלרגית ,מה גם שלפני שבועיים בערך נכנסתי בעוצמה עם האף בדלת זכוכית היתי בהדסה במיון וברוך ה' אין שבר,מאז בערך יש לי ליחה בגרון ליחה קשיחה בצבע חום כל בוקר כמעט אני צריכה לבצע פעותת הקאה על מנת להוציא אותה מכיון שחונקת ולא מאפשרת לבליעת רוק,אני רוצה לטפל בבעיה אחת ולתמיד במיוחד שלאחרונה החמיר המצב זה פשוט בלתי נסבל. אשמח אם תוכלי להכווין לעזור ולטפל כמובן אם יש אפשרות נקבע תור.

שלום רב, יש לך מספר תלונות: 1. ליחה 2. קושי בנשימה אפית 3. חבלה באף לצורך כך עליך להיבדק על ידי רופא ולראות האם יש בעיה פיזיולוגית (אנטומית) או בעיה אחרת. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים