חדירת מים לאוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

26/01/2016 | 12:58 | מאת: שאול

שלום רב ד''ר,מאז שאני קטן ועד היום כשאני שוחה או צולל עמוק אני מרגיש שנכנסים לי מים לאוזניים וזה כואב לי(כאילו הם נכנסים ולא יוצאים ולכן אני משתמש באטמים). רציתי לדעת אם תוכלי להסביר לי מה הסיבה שזה קורה לי, ואיך אוכל לשנות את זה לפני שאתגייס לצבא כי הדבר אלול להגביל אותי בפעילות ימית. (נ.ב עברתי ניתוח כפתורים כשהייתי קטן...לפרוטוקול) תודה רבה ד''ר!

שלום רב, הסיבות לכך שמים אינם יוצאים מתעלת השמע החיצונית יכולות להיות מגוונות : מבנה תעלה מפותל, בליטות גרמיות בתעלה (אוסטאומה, אקזוסטוזיס), שעווה מרובה. עליך לפנות לרופא א.א.ג. לצורך בדיקה על מנת לראות האם ניתן לעזור לך . בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים