חוסר שיווי משקל קולות צפים באוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

22/10/2019 | 19:25 | מאת: אירה

מזה ארבעה ימים אני סובלת מסחרחורת ומחוסר יציבות. קולות באוזניים דמוי רעש של בועות מתפוצצות. תחושה של לחץ בראש ובפנים. ביצעתי בדיקת שמיעה וטימפונומטריה. לאחר בדיקת נוירולוג ובדיקת אא"ג. ממש סובלת מהתופעה מה ניתן לעשות עוד?

שלום רב על מנת לענות לשאלתך עלי לבדוק אותך ולראות את תוצאות הבדיקות המשלימות שעשית. ישנן סיבות רבות לתלונותייך ועל כל אף תשובה שאתן לך אינה בעלת משמעות כלשהי בלי התנאים מעלה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים