קראתי עכשיו באינטרנט וזה די מפחיד

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

15/06/2019 | 13:29 | מאת: ליאנה

שרוב האוטוסקופים הם בעלי פתח אוורור קטן שמאפשר לרופא לנשוף אוויר לתעלה. התבוננות במהלך עור התוף בלחץ אוויר יוכל לשפר את הערכת הניידות, אשר משתנה בהתאם ללחץ בתוך האוזן התיכונה. טכניקה זו נקראת ניפוח. הפחד שלי הוא נשף לאוזן בלי ליידע אותי, או שלא החליף את החלק שנכנס לאוזן מחולה שהיה לפני וחלילה היה זיהום שעבר אלי. אני לא ראיתי שהחלק הוחלף בנוכחותי וזה מלחיץ. יש לי כאבים איומים באוזן כבר לא יודעת מה לחשוב כי זה קרה ממש אחרי שהייתי אצלו בבדיקה לא לפני. ומתה מפחד ללכת לעוד דרופא. דעתך? תודה רבה רבה וסליחה על מלא שאלות.

שלום רב במקרה של כאבים עזים חייבים ללכת להבדק אין פתרון אחר. לרוב לא מבצעים בדיקת ניידות של עור הטוב מה שנקראה אוטוסקופיה פנוימטית כפי שציינת ללא ידיעת המטופל. אמליץ שוב על בדיקה של מומחה אאג. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים