החלפת עצם לפרוטזה עקב מחלת אוזניים אוטוסקלרוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

14/12/2018 | 09:29 | מאת: מירי

לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח החלפת עצם לפרוטזה באוזן עקב גילוי של אוטוסקלרוזיס. ומאתמול אני עם צינון חזק וכאבים בגרון. אחרי הניתוח נאמר לי שאסור לי לקנח את האף חודש ובטעות מתוך הרגל קנחתי את האף. האם זה יכול להזיק לניתוח. ובכלל מדוע אסור לקנח את האף אחרי ניתוח כזה?אשמח לקבל את עזרתכם בנושא זה. מירי

שלום רב לאחר הניתוח יש לקנח את האף בקלות ללא יצירת לחץ עודף באוזן. לאחר מספר שבועות הסיכוי לסיבוכים כלשהם עקב קינוח האף יורדים משמעותית. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים