כאבים חזקים מאוד באוזן ימין וכאבי לסת וחוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

25/08/2018 | 06:44 | מאת: דורון

היי אשמח למענה אני סובל מכאבים חזקים מאוד באוזן ימין וכאבי לסת וחוסר שיווי משקל היית אצל רופא והוא אמר לי שיש לי אודם ונתן לי טיפות לקחתי את הטיפות וזה לא עזר בכלל כל יום שעובר הכאבים מתחזקים יותר ויותר הכאבים מתחזקים בעיקר בלילה אני מגיע למצבים שאני לא מצליח להרדם כאבי תופת אשמח למענה כמה שיותר מהיר תודה ד"ר

שלום רב יש להיבדק שוב אצל רופא אאג על מנת לאפשר אבחנה ברורה יותר של המחלה. לרוב טיפות הן טיפול חלקי ביותר אם ישנה דלקת של האוזן התיכונה. בהצלחה

04/03/2019 | 22:51 | מאת: אביגיל

יש לי שלוש 🕒 שנים כאבים באוזן ובלסת הלכתי להיבדק אצל אף אוזן 👂 גרון אמר שאין כלום ולבנים הכאבים ממשכים מה עלי לעסות

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים