פס לבן לרוחב האף אצל ילדה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/08/2015 | 23:02 | מאת: ענבל

שלום, מזה כחצי שנה יצא לביתי פס לבן על האף. רופאת עור אבחנה את זה ( שכחתי את השם) ואמרה שזה נובע מהתעסקות עם האף ( קיפול וכו) השאלה מה עושים? זה ממש בולט ומאד לא אסתטי. תודה רבה חזור

פס לבן יכול להיות אזור עם פחות פיגמנט. חוסר פיגמנט מוחלט (דהפיגמנטציה) אנחנו רואים במצבים שונים שהעיקרי בהם הינו מחלת ה- VITILIGO (בה יש אבוד פיגמנט). חוסר חלקי (היפופיגמנטציה ) יש במצבים רבים והשכיח שבהם הינו דלקת מסיבה כלשהי שגרמה להפרעה ביצירת פיגמנט. לפי התאור שלך ומה שאמר רופא העור שלכם נראה שאצלכם מדובר במצב השני (היפופיגמנטציה שלאחר דלקת). עם זאת כדאי לכם לחזור לרופא העור לבקורת ואם אינכם שקטים לקבל דיעה נוספת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור