כהות מתחת לעניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/06/2012 | 08:42 | מאת: רימונה

ניסתי את כל הקרמים , המשחות מהארץ ומחו"ל לא עוזר לי לא יכולה לצאת מהבית בלי קונסילר ומק אפ , איך אפשר לטפל בלי זריקות וניתוחים תודה.

סיבות לפיגמנטציה מתחת לעיניים יכולות להיות: גנטית, תגובה לדלקת עור באזור או הרחבה של כלי דם. אם יש שקע באזור, הפיגמנטציה בולטת יותר. כדאי לזהות מה הבעיה: אם מדובר בפיגמנטציה בשל דלקת עור קלה חשוב לטפל בדלקת זו. טפולים אפשריים בפיגמנטציה הינם חומרי הבהרה, הגנה משמש ואם יש שקע בולט באזור, מלוי עם חומרי מלוי.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור