נמשים וכתמים לבנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/06/2014 | 14:42 | מאת: גאיה

שלום, אני בת 32 ובעלת כתמים על הפנים- נמשים שלאחרונה התרבו וכן יצאו לי לאחרונה גם כתמים לבנים במצח. האם יש תכשיר/ קרם שהיית יכול להמליץ לי על מנת להבהיר/ להעלים כמה שיותר את הכתמים? תודה רבה!

לנמשים - הגנה קפדנית משמש וטפול ב- IPL או לייזר . לגבי הכתמים הלבנים , צריך לאבחן מה הבעיה. יתכן ומדובר בהיפופיגמנטציה לאחר דלקת או נזקי שמש קשים ואז הטפול הינו למנוע את הדלקת המקדימה. אם יש חסר מוחלט של פיגמנט (דהפיגמנטציה) יתכן ומדובר בויטיליגו. צריך להיבדק על ידי רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור