פיגמנצטיה בשפם כתוצאה מאפילציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/06/2014 | 09:42 | מאת: הילה

שלום רב. צבע עורי בהיר מאוד, ובמשך מספר שנים עשיתי טיפולי אפילציה באזור השפם. בדיעבד התברר שהטיפולים שעשיתי הבהירו את האזור שמעל השפה, וגרמו לפיגמנטציה חריפה. קשה להסתיר את הסימנים גם כשאני שמה מייק אפ. השאלה שלי אם יש משהו שניתן לעשות במקרה כזה, ואם כן - מה. תודה רבה...

לא הבנתי. אם הבהירו את העור מדובר בהיפופיגמנטציה (פחות פיגמנט). אם מדובר בפיגמנטציה (או היפרפיגמנטציה), מדובר ביותר פיגמנט. להיפרפיגמנטציה יש לנו טפולים מבהירים. היפופיגמנטציה, אזור בהיר יותר בשל פחות פיגמנט ניתן להסוות ב- MAKEUP מתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור