כתמים על הישבן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/03/2014 | 22:34 | מאת: אלונה

בנערותי הופיע לי גרד חזק בזמן המחזור ונהגתי לגרד באגרסיביות.הופיעו על ישבני כתמים שנראים כמו שטפי דם עמומים של חבורות (שלא כמו כתמי לידה כהים ודומיננטיים).האם ניתן להסיר או למזער כתמים כאלה? אם זה חשוב,אני שחומת עור.

לא ברור לי באילו כתמים מדובר. אם אכן במקום היו שטפי דם הרי הם אמורים לחלוף. אם המדובר בגרד מתמשך המלווה בגרוד מתמשך הוא יכול לגרום לפיגמנטציה בשל הגרודים המתמשכים והדלקת המלווה אותם. ממליץ לך להיבדק אצל רופא עור לזהות את הגורם לגרד ולטפל בו.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור