חומצה קוג'ית

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/02/2014 | 12:29 | מאת: אורטל

שלום, רכשתי תכשיר המכיל חומצות לבעיות של פוסט אקנה. בין החומצות יש גם חומצה קוג'ית שהבנתי שהיא אחראית על הבהרה מסויימת של כתמים. הבעיה היא שקראתי שהיא בעייתית בכך שהיא לא יציבה בתכשירים, נהרסת באור ובמגע עם האוויר וכולי. אז אם התכשיר נשלח אליי בדואר רשום כחבילה יש מצב שהוא מגיע אליי כבר בלי האפקט של החומצה? ואיך אני יכולה בבית לשמור כמה יותר שהחומצות יישארו פעילות, היכן לאחסן? תודה מראש

חומצה קוג'ית יכולה להבהיר פיגמנטציה חומה (אם נותרה לאחר אקנה כפיגמנטציה לאחר דלקת). אין לה השפעה על כתמים אדומים לאחר טפול באקנה. לגבי אחסון וכו' את צריכה לברר עם היצרן(לכל תכשיר יש את התכונות המיוחדות שלו).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור