פיגמנטציה קשה בעור הפנים מגירוי של משחות בעור כהה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/06/2012 | 23:01 | מאת: שולי

אני בעלת עור כהה,נוצה לי פיגמנטציה קשה בפנים ממישחות לא מתאימות. המראה הוא מעיין שיכבה נוספת על העור, והגוון8 מאד כהה לאחר בירור הוסבר שצריך להמתין כשלושה חודשים ולמרוח לחות קלה וקרם הגנה בלבד מחשש לגירוי העור ראיתי פרסום של ד"ר אניס וורנר על אינזים שיטת טיפול חדשה שיצרה שינוי משמעותי כבר לאחר חודש ימים שאלתי האם אני מתאימה לטיפול. אשמח לתשובה תודה מראש

07/06/2012 | 15:54 | מאת: שולי

ראשית תודה ד"ר וורנר לגבי תשובתך המהירה. שאלה לי אליכם האם אפשר לשלוח תמונה של מראה עור הפנים שלי? לפני שאבקש את משחת "הקליגמן" מצב העור שלי פשוט גורם לי לא לצאת מהבית מחוסר ביטחון במידה ויש טיפול אשמח להגיע אליכם תודה,שולי

10/06/2012 | 21:28 | מאת: בעלת נסיון

היי, מנסיון אישי כל הטיפולים הללו רק החמירו עם העור שלי. יש לנו נטייה לחשוב שקרמים טבעיים הם פחות יעילים, אבל לא נכון. קרמים על בסיס שמנים אתריים כגון רוזווד וחי עד ועוד כמה.. פשוט עושים נפלאות לעור- גם לטיפול בצלקות וגם לכתמים, כי הם מעודדים התחדשות תאים ולא מגרים את העור כמו הטיפולים הקונוונציונליים. לאחרונה רכשתי קרם משקם בחנות גרין פינק בדיזנגוף וכעבור חודש הכתמים שלי הם חצי ממה שהיו גם גודל וגם כהות. פשוט הלוואי ויכולתי להעביר לכולן, עד כמה ששנים של באסה וטיפולים יקרים לא הועילו, וקרם אחד שאני מורחת בוקר וערב בלי מאמץ, פשוט מראה תוצאות. מדהים.

11/06/2012 | 20:11 | מאת: אלה

מה שם הקרם האם אפשר לרכוש אותו בצפון מחפשת בנירות קרם לפיגמנטציה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור