כתם כהה לאחר כוויה מלייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

31/12/2013 | 13:04 | מאת: מיכל

לאחר טפול לייזר נותרו מספר כוויות שטחיות על העור באזור המפשעה ובעיקר בחלק רחוק ממנה יחסית באזור הירך הגבוה. מאחר וכבר חוויתי כוויות כאלו, לא דאגתי מאחר ובפעם האחרונה הן חלפו כלא היו לאחר שבועיים. הפעם כאשר הכוויה שכחה, נותרו אחריה כתמים קצת יותר כהים מהעור, באותו גודל שהיתה הכוויה. הטיפול נערך בספטמבר לפני כשלושה חודשים ואין שינוי בכתמים. האם זה בלתי הפיך?

כתמים לאחר טפול בלייזר הינם היפרפגימנטציה שלאחר דלקת. בדרך כלל חל בהם שיפור עם הזמן. אם הם מהוים הפרעה משמעותית אני ממליץ להוסיף טפול בתערובת של קליגמן.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור