רטין איי תרכובת גליקמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/12/2013 | 13:53 | מאת: ציפי פוראלי

שלום ד"ר , אני משתמשת ברטין איי ופעמים גליקמן ובבוקר חומצה גליקולית 10 אחוז , רציתי לדעת האם זה מדקק את העור והאם להמשיך עם זה כל החיים כי כולם אומרים שזה מדקק את העור. האם אתם מקבלים לקוחות של הכללית ? ברצוני להגיע אליכם תודה רבה לתגובתך.או (למי שיש פלטינום)

ברתין A ובחומצה גליקולית ניתן להמשיך ללא הגבלה. התערובת של קליגמן מכילה קורטיזון חלש. קורטיזון, אף אם הוא חלש, יכול לאורך זמן לגרום לתופעות לואי שונות: עור דק שברירי יותר, ורבוי נימים או פסי מתיחה. ברור שלא כדאי להמשיך השמוש מעבר לחודשיים שלושה. איננו מקבלי פצינטים של קופת חולים כללית (רק באופן פרטי)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור