פיגמנטציה ואדמומיות לאחר כוויה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/10/2013 | 11:26 | מאת: שלי

שלום רב, יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר מספר חודשים. נוצרה לי פיגמנטציה בלחי כתוצאה מכוויה שטחית שהייתה אדומה במעט בהתחלה וכנראה שבחשיפה לשמש החמירה. נוצר מין כתם נקודתי קטן מאוד בצבע חום בהיר והאיזור מסביב גם כן אפור בהיר בשונה מצבע הגוון הטבעי שלי. ניסיתי להשתמש בקרם הבהרה בהנחיית קוסמטיקאית, הקרם גרם לאדמומיות מרובה במקום והפסקתי מייד. איך ניתן לטפל בבעיה בלי שתהיה אדמומיות באיזור והאם אפשר להחזיר את העור למצב הטבעי שלו? זה ממש מטריד אותי בבקשה עזרתכם

הרושם שיש לך פיגמנטציה שלאחר דלקת. ההמלצות הינן הגנה קפדנית משמש וכמובן ניתן להשתמש בקרמים שונים להבהרה. אינני יודע מה קיבלת מהקוסמטיקאית אולם נראה שנגרמה דלקת מקרם ההבהרה שקיבלת ממנה וכמובן דלקת כזו עלולה להחמיר את הפיגמנטציה. חשוב שלא להשתמש בטפולים הגורמים בעצמם לדלקת ועלולים לגרום או להחמיר פיגמנטציה שלאחר דלקת. כדאי שתתיעצי עם רופא עור שלך איזה טפול לקרחת.

04/11/2013 | 11:11 | מאת: שלי

תודה דוקטור, הבעיה שהדלקת קבועה כבר כמה חודשים מספיק נגיעה קלה וכל האיזור הופך אדום כהה. אולי מדובר בזיהום? מה אני יכולה לעשות?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור